avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale chirie sediu social srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

chirie sediu social srl

Buna ziua.
Am incheiat un contract de comodat pentru o camera din apartamentul proprietate personala, pentru sediu social cu o firma care s-a infiintat acum. In contractul de comodat nu scrie nimic de chirie sau cheltuieli pentru utilitati. Pentru a percepe chirie firmei pot sa inchei un contract de inchiriere? daca da, il inregistrez doar la finante sau si la ORC?
Va multumesc anticipat pt.raspuns!
Cel mai recent răspuns: ADELA STROE , utilizator 15:46, 28 Iulie 2010
contract de inchiriere inregistrat la finante.
firma va trebui sa inregistreze contractul si la ORC.
daca ati incheiat un contract de comodat este normal sa nu scrie nicio chirie intrucat contractul de comodat este un contract cu titlu gratuit.
daca sunteti persoana fizica nu il inregistrati nicaieri , daca sunteti persoana juridica trebuie inregistrat la Reg. comertului de catre societatea care a inchiriat.
ca sa percepeti chirie incheiati un contract de inchiriere pe care trebuie sa-l declarati doar la Adm. financiara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un nou punct de lucru loredana.m loredana.m buna seara, imi poate spune cineva ce acte imi trebuie ptr infiintarea unui nou pct de lucru. Daca depozitul pe care il inchiriez este format din 2 camere si ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat si inregistrarea la finante cristina69 cristina69 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti daca proprieatrul unui apartament doreste sa dea in folosinta gratuita acest apartament unei persoane pe o anumita ... (vezi toată discuția)
Contract comodat dasca7727 dasca7727 Vreau a inchiriez unei firme sub fora de contract de comodat un apartament vreau sa stiu i eu pareri pro i contra au mai bn zis dezavantaje si avantaje (vezi toată discuția)