avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Decl. sanatate si ind. concedii med
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Decl. sanatate si ind. concedii med

Unde depun aceste declaratii daca angajez o persoana care are domiciliul in alt judet. Care CASS i-mi ramburseaza indemnizatiile pentru concediile medicale?
Cel mai recent răspuns: lilipor38 , utilizator 12:30, 16 Iunie 2010
declaratia cu 5.2% 5.5% se depune la casa de sanatate unde persoana este inscrisa la medicul de familie

declaratia 0.85% se depune la casa de sanatate unde societatea are sediul social
tot aici se
voiam sa mentionez ca , si cererea de rambursare a concediilor medicale se depune la casa de sanatate unde firma are sediul social

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Case de asigurari anairam_unid anairam_unid Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La ... (vezi toată discuția)
Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)
Cci administrator platit de angajator SimonaPenciu SimonaPenciu Am un caz in care cota de contributie pentru concedii si indemnizatii 0.85% datorata de un administrator s-a achitat si declarat de catre angajator timp de ... (vezi toată discuția)