avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna profesor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna profesor

sotia mea este profesor si incepand din data de 1 iunie a incetat activitatea deoarece a intrat in concediu medical iar in data de 9 iunie a nascut.
Vreau sa ma informati daca ea beneficiaza de plata concediului de odihna avand in vedere ca ea a lucrat de la inceputul anului scolar.

Alte discuții în legătură

Compensarea in bani a concediului de odihna dupa efectuarea concediului de maternitate elenita78 elenita78 Vă rog să îmi acordați sprijin în rezolvarea următoarei situații problemă. În anul școlar 2009 – 2010 am lucrat de la început ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna/ maternitate Adriana Pal Adriana Pal Am lucrat in anul scolar 2009-2010 ca si profesor suplinitor calificat pana in 13 mai2010. Am nascut in 14 mai 2010 . In 25 iunie am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna restant dupa concediu de crestere copil emmay emmay Buna ziua! Doresc sa va cer sprijinul in urmatoarea problema legata de efectuarea concediului de odihna pentru anul scolar 2010-2011 , in actualul an scolar ... (vezi toată discuția)