avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... regularizare autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

regularizare autorizatie de constructie

buna ziua, vreau sa stiu cum se calculeaza regularizarea autorizatie de constructie, de ex. eu in autorizatia de constructie am avut suma de 200000 lei, regularizarea poate sa ramana asa sau o sa fie mult mai mare?

Alte discuții în legătură

Intabulare casa Anastasia44 Anastasia44 Buna ziua , multumesc pentru facilitatea de a putea sa fim informati. Incerc sa scurtez. Parintii mei au ridicat o casa mansardata in 2008 casa pe care din ... (vezi toată discuția)
Impozit pe tranzactiile imobiliare eeeee eeeee Buna ziua! Nu stiu daca am postat exact unde trebuie , dar va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri in ceea ce priveste impozitul perceput la vanzarea unui ... (vezi toată discuția)
Taxa autorizatie de constructie si evaluare suma platita in 1998 VasileF VasileF Buna ziua, Am o problema legata de taxa de autorizatie de constructie si evaluarea unei sume platite in anul 1998. In anul 1998 am inceput constructia unei ... (vezi toată discuția)