avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neachitare rata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neachitare rata

am facut o descoperire de card acum trei ani in valoare de sasae salarii consecutive,si vreau sa v azic ca dupa ce a fct descoperirea banca mia retinut lunar aproximativ cate 100de lei o anumita perioada de timpdupa care nu mia mai retinut nimic si eu am crezut ca am achitat suma care o vaeam de plata daca au trecut trei ani deatunci mie intrandumi bani in acel cont lunar pan ain prezent si nu mi sa mai oprit din bani.acum dupa trei ani imi trimite banca o instiintare ca am de plata suma de 38 de milioane in 5 zile;ce trebuie sa fac si de ce nu ma anuntat ca mai am de plata ptr ca eu am fost deatatea ori la banca si am intrebat si nu mi sa spus nimic.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cory768 , utilizator 09:30, 17 Iunie 2010
s-ar putea ca suma de 100 lei oprita lunar sa fi fost dobanda la banii pe care i-ati utilizat, iar datoria (cele 6 sase salarii) sa fi ramas integral neachitata. cam asa functioneaza un credit de descoperire de cont.
ca nu v-au spus nimic... se numeste incompetenta sau dezinteres

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua- poprire pe salariu LoghinAlexandru LoghinAlexandru am o poprire pe sala de aproape 3 ani si suma datorta a ramas aceeasi.suma datorata provine de la o descoperire de card de 8700 lei,cand am fost instiintat ca ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu sau hold colectare FlorinC82 FlorinC82 Buna ziua, banca la care am cardul de salariu precum si descoperire de cont mi-a pus hold colectare pe salariul intergral datorita faptului ca am ramas in ... (vezi toată discuția)
E abuz al bancii sau e legal sa imi opreasca tot salariul, fara nicio poprire? gigatype87 gigatype87 Buna, O sa incerc sa fiu cat mai explicita si concisa, cu toate ca nici eu nu am inteles exact cum s-a trezit sotul meu fara salar pe card si cat de legala ... (vezi toată discuția)