avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... citatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

citatie

am mai scris ,am fost citata in judecata pt. o somatie de plata.Cum am mai spus am dovada platii a ultimelor facturi catre un magazin de constructii .Azi mia spus paratul care ma dat in judecata sa stau linistita ca imi va da o chitanta si pe facturile celelalte din 2006 respectiv 2008.CE sa fac eu mai trebuie sa mai debun intampinare?SAU sa iau legatura cu avocata lui?
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 12:58, 16 Iunie 2010
Fiti precaut si depuneti intampinare si depuneti si copii de pe dovezile ca ati facut plata. Pentru debitele mai vechi de 3 ani invocati exceptia prescriptiei (nu puteti fi obligat sa platiti datorii care la data depunerii cererii de chemare in judecata erau mai vechi de 3 ani)

Intampinarea si actele se depun in 2 exemplare (unul ptr instanta, unul ptr societatea creditoare si e bine sa aveti si dvs un exemplar).

dar pt. factura din 2008 ce sa fac nau trecut 3 ani si eu chitanta nu o mai am?
va trebui sa dovediti ca aceasta creanta nu este certa, lichida si exigibila. Ati acceptat cumva factura? insistati sa vi se dea cat mai curand chitanta ( inteleg ca vi s-a promis deja acest lucru de catre creditor).
da ia dat sotului meu in 2008 cadou o masina boss ca fiind agent[aducandui clienti la magazin],dar a spus ca este cadou
glia a scris:

da ia dat sotului meu in 2008 cadou o masina boss ca fiind agent[aducandui clienti la magazin],dar a spus ca este cadou

pai daca a fost cadou de ce a mai emis factura pe numele dvs? ati acceptat factura, adica ati semnat de accceptare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie cu somatie de plata AncaRaluca AncaRaluca Acum doi ani am inceput o colaborare cu un furnizor care incerca sa intre pe piata cu o marca noua de produse. In dorinta unei colaborari eficiente de ambele ... (vezi toată discuția)
Societate de recuperari creante magdaanna magdaanna Buna,,Am si eu o problema mai veche cu cei de la EOS KSI. In 2005 am luat un calculator in rate de ALTEX..Am platit cateva luni rate si mii sa stricat.L-am ... (vezi toată discuția)
Prescriere pensie alimentara Darius1980 Darius1980 Buna ziua Am primit instiintare ca mi sa facut poprire pe cont am luat legatura cu executorul si am stabilit o intalnire in care sa prezint chitantele de ... (vezi toată discuția)