la contractul de munca pe care il am cu angajatorul a fost adaugata o clauza de confidentialitate .In momentul de fata , e discuta trecerea pe PFA si continuarea activitatii prin contract de colaborare . Respectiva clauza de confidentialitate o sa existe ca anexa la contractul de colaborare ,problema apare in momentul in care este definit beneficiarul contractului ,cuprinzand cam orice domeniu de activitate exitent ( firma face parte dintr-un trust foarte mare cu multe domenii de activitate , iar definirea beneficiarului include si respectivul trust ) .Prestatorul este descris ca ''orice persoana '' care presteaza ervicii pentru beneficiar .
Intrebarea mea este : contrcatul este intre Firma si PFA-ul meu , sau intre firma si ''eu'' , ca si PFA pentru care raspunde insa peroana fizica detinatoare a PFA-ului ., cu alte cuvinte daca se inchide PFA , clauza de confidentialitate se aplica mai departe persoanei fizice care a detinut PFA-ul respectiv ?
Da, clauza de confidentialitate vi se aplica direct dvs, chiar si dupa ce "inchideti PFA-ul", pentru ca asa cum o arata si denumirea intre dvs. si PFA exista identitate. PFA-ul sunteti dvs. cu plusul ca sunteti autorizat/(a) sa prestati anumite servicii si sa incasati bani pentru ele.
Colaborare pf-pj
bypass
Buna ziua
Ce contract de colaborare se poate incheia intre o persoana fizica si o persoana juridica?
Care este regimul juridic aplicabil unei astfel de ... (vezi toată discuția)
Clauza exclusivitate
Kapy
Buna seara,
As avea nevoie urgent de o niste clauze de exclusivitate pentru un contract de colaborare/prestari servicii: in sensul ca firma presteaza servicii ... (vezi toată discuția)