avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract confidentialitate PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract confidentialitate PFA

Buna ziua ,

la contractul de munca pe care il am cu angajatorul a fost adaugata o clauza de confidentialitate .In momentul de fata , e discuta trecerea pe PFA si continuarea activitatii prin contract de colaborare . Respectiva clauza de confidentialitate o sa existe ca anexa la contractul de colaborare ,problema apare in momentul in care este definit beneficiarul contractului ,cuprinzand cam orice domeniu de activitate exitent ( firma face parte dintr-un trust foarte mare cu multe domenii de activitate , iar definirea beneficiarului include si respectivul trust ) .Prestatorul este descris ca ''orice persoana '' care presteaza ervicii pentru beneficiar .
Intrebarea mea este : contrcatul este intre Firma si PFA-ul meu , sau intre firma si ''eu'' , ca si PFA pentru care raspunde insa peroana fizica detinatoare a PFA-ului ., cu alte cuvinte daca se inchide PFA , clauza de confidentialitate se aplica mai departe persoanei fizice care a detinut PFA-ul respectiv ?

Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: alisamon , utilizator 19:31, 19 Iunie 2010
Da, clauza de confidentialitate vi se aplica direct dvs, chiar si dupa ce "inchideti PFA-ul", pentru ca asa cum o arata si denumirea intre dvs. si PFA exista identitate. PFA-ul sunteti dvs. cu plusul ca sunteti autorizat/(a) sa prestati anumite servicii si sa incasati bani pentru ele.
Va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare pf-pj bypass bypass Buna ziua Ce contract de colaborare se poate incheia intre o persoana fizica si o persoana juridica? Care este regimul juridic aplicabil unei astfel de ... (vezi toată discuția)
Clauza exclusivitate Kapy Kapy Buna seara, As avea nevoie urgent de o niste clauze de exclusivitate pentru un contract de colaborare/prestari servicii: in sensul ca firma presteaza servicii ... (vezi toată discuția)
Regulamentul intern este obligatoriu si ptr colaboratori? CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 Prin colaboratori inteleg pe cei externi care nu sunt angajati ai societatii doar lucreaza ptr societate, cu contract de colaborare (vezi toată discuția)