avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... stimulente conform art. 277 din OG 92/2003
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

stimulente conform art. 277 din OG 92/2003

As vrea sa stiu daca in anul 2010 sunt aplicabile prevederile art. 227 din Codul de procedura fiscala - constituirea fondului de stimulente persoanelor cu atributii in administrarea creantelor fiscale.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:47, 8 August 2010
Da, sunt aplicabile, intrucat art. 227 din C.proc. fiscala, nu este abrogat. :)
Apropo de aceste stimulente, are cineva un model de dispozitie cu acordarea lor care sa contina si modul de distribuire a lor.Am vazut pe net ca intr-o localitate, se acorda si la secretar si la cel care se ocupa cu registrul agricol.E normal?Multumesc anticipat.
Cum sa beneficiaze de 15% stimulent functionarul de la registrul agricol?Ce el incaseaza?Are chitantier?Nu este firesc,dar de ce sa ne miram.La noi se incasa spor de pericol de catre directoarea economica.Tara de ...ostasi.
depinde cat de jmeker esti in interpretarea legii.teoretic, ar trebui sa beneficieze de aceste stimulente, doar personalul care se implica activ in recuperarea acestor creante. Practic...si portarul care indica ghiseul la care se plateste se implica activ...deci, poate sa beneficieze. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat e obligatorie pentru toate srl-urile? IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, urmeaza sa deschid un SRL cu obiect de activitate dublu: cursuri de pian si realizare software. Cum nu e vorba de comert cu amanuntul - este ... (vezi toată discuția)
Pentru consilierii juridici din primarii - stimulente acordate conf. art. 227 din codul de pr. fiscala m_irina m_irina Personalului cu atributii in administrarea creantelor fiscale locale, conf. art. 227 din C. de Porc. fiscala, li se acorda stimulente. Conf alin. 6 al art. ... (vezi toată discuția)