avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urgenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urgenta

Vreau sa dau in judecata un avocat pentru inselaciune, unde depun plangerea?
Am sanse sa gasesc un avocat care sa ma sprijine in aceasta cauza?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 17:09, 16 Iunie 2010
adica? la politie faceti plangerea dar trebuie sa probati cele afirmate
Depinde in ce consta fapta la care faceti referire
Acest avocat a facut niste greseli majore intr-un dosar penal.Pot spune ca am fost inselat, acest avocat nu cunoste drept penal.
Am probe care arata tot ce spun.
inselaciunea presupune intentie, necunoasterea legii penale nu presupune intentie. Avocatii au doar o obligatie de diligenta, nu de rezultat. Luati in calcul aceste elemente inainte de a face plangere penala
iar daca nu v-a convenit treb sa-l schimbati

Alte discuții în legătură

Dat in judecata de firma de avocati adrian_t10 adrian_t10 Buna ziua. Va solicit o parere pentru o anumita situatie. Imi desfasor activitatea in domeniul constructiilor si in urma cu 4 ani am colaborat cu un ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru inselaciune lazardaniel2015 lazardaniel2015 am incheiat un contract de asistenta juridica, am platit onorariul integral, iar avocatul nu a facut absolut nimic pentru onorariul respectiv (nu a introdus ... (vezi toată discuția)
Sant mintita si inselata de un avocat anacluj anacluj sant in litigiu cu familia mea pt o mostenire de aceea am angajat un av in 20 iulie 2011,am platit 3500ron dar nici macar azi 14 ianuarie 2012 nu a facut ... (vezi toată discuția)