Art.673 indice 5 --- art.art.673 indice 9 c.proc.c. civ.-cele 5 articole cuprinzand dispozitii cu privire la efectuarea expertizelor in cadrul proceselor de partaj, deci implicit si cu trimitere la cele topografice.
Daca expertiza s-a facut in data de 10 si 11 ale lunii, pana la procesul din 23 sunt sanse ca expertii sa depuna rapoartele la dosar cu 5 zile inainte, sau se va amana procesul?
Da, intre timp am sunat la registratura si mi-au spus ca s-au depus rapoartele unul pe data de 18/06, iar celalat pe data de 21/06. Procesul este pe data de 23/06. Eu nu am avut cum sa le vad pt ca nu au fost depuse cu 5 zile inainte de termen. Ce sa fac? Pot cere o amanare pt studierea rapoartelor si pt aducerea eventualelor obiectiuni, sau pot intampina dificultati din partea presedintelui?
Da, solicitati termen pentru a lua la cunostinta de continutula acestora.La cel depus pe data de 18 s-ar putea invoca faptul ca a fost depus in termen insa avand in vedere ca dosarele se iau din arhiva cu 5 zile inainte de termen, solicitati termen pentru amandoua.
Alte discuții în legătură
Lotizare finala
flori9
Solutie: amână cauza pentru ca părţile să ia cunoştinţă de conţinutul rapoartelor de expertiză şi pentru ca expertul topo să întocmească ... (vezi toată discuția)