avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat constator pentru un chiosc(spatiu special ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat constator pentru un chiosc(spatiu special amenajat)

Buna ziua,
am inchiriat un spatiu (este de fapt un chiosc special amenajat pentru activ. de comert).Initial contractul l-am incheiat pe pers. fizica. Pentru a putea desf. activitatea acolo, ma intereseaza ce fel de certificat constator am nevoie. Am inteles ca pot obtine un Certificat Constatator pentru comert in piete targuri si locuri special amenajate (in contractul de inchiriere este mentionata localitatea si chiosc numarul...). In acest caz ar trebui sa aduc la eliberarea certificatului costat. si contractul de inchiriere de la acest chiosc?
Ma intereseaza daca este nevoie sa schimb contractul de inchiriere de pe pers. fizica pe firma sau se poate elibera certificatul constatator asa cum spuneam pentru piete targuri si locuri special amenajate.
Multumesc frumos de ajutor!
Cel mai recent răspuns: Andreea Tudor , Avocat 21:21, 18 Iunie 2010
in primul rand pentru a putea desfasura aceasta activitate si a primi acel certificat de autorizare a activitatii prevazute de cod caen 4789 Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse trebuie sa inregistrati aceasta mentiune in registrul comertului.

Trebuie facuta o hotarare aga prin care va autorizati si acest cod caen si deschideti un punct de lucru conform contractului de inchiriere.

Contractul de inchiriere trebuie facut pe firma.
Aceasta hotarare aga, act constitutiv actualizat, contractul de inchiriere, extras cf privind spatiul se depun la registru impreuna cu formularele pe care le luati de acolo.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2010
Andreea Tudor, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ? utc utc Vreau sa desfasor activitate de comert, respectiv prin piete, targuri si oboare cu produse de morarit, adica vanzare de malai, tarate, hrana ptr. animale. La ... (vezi toată discuția)
Acte necasare pt vanzarea in piete si targuri geee geee Buna ziua. sunt angajata la o societate cu 2 puncte de lucru, comercializeza perdele, covoare, etc. ne-am gandit, ca inaintea Sarbatorilor de iarna , sa ... (vezi toată discuția)
Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)