avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societati comerciale cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societati comerciale cu datorii

Buna ziua ,

Am infiintat in 2007 o societate comerciala care a mers destul de bine pana la sfarsitul anului 2009 . De la inceputul anului 2010 pana acum am inceput sa acumulez datorii la bugetul de stat de aproape 70.000 ron . Nu stiu cum pot face sa reesalonez aceste datorii , sau intr-un fel sa scap de ele . Nu cred ca voi putea platii datoriile restante la buget pana la sfarsitul anului

Alte discuții în legătură

Datorii la stat alexstef alexstef Buna ziua, un SRL, infiintat in 2003, cu 2 asociati, tot ei si administratori, capital social de 128.000 ron, cu active reprezentate de 2 autotractoare, pe ... (vezi toată discuția)
Firma (datorii la stat) si creeante de recuperat persoana-credite la banci ANDREEA IONESCU ANDREEA IONESCU 1. Suntem o firma de consultanta si proiectare, specializata in elaborare de studii de fezabilitate, aplicatii de finantare si proiecte tehnice. Principalli ... (vezi toată discuția)
Desfiintare firma cu datorii cmihailescu cmihailescu Am infiintat cu inca 2 asociati o firma (srl) specializata pe publicitate in 2007 care nu a functionat decat un an. Nu ne-a mers, asa ca am abandonat ideea de ... (vezi toată discuția)