avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... alocatie pt copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

alocatie pt copil

buna ziua !am 20 de ani si de curand am nascut o fetita.eu nu am lucrat niciodata iar sotul meu are un salariu de 1600ron.as putea face vre-o cerere pentru vrun ajutor social pt a beneficia de indemnizatie si eu???:oops:
Cel mai recent răspuns: Minodora Sorian , Consilier juridic 14:35, 17 Iunie 2010
din cate stiu eu,nu!
Indemnizatie nu veti primi, insa primiti alocatia de 200 lei, pentru copiii de pana la 2 ani. Alt ajutor, nu cred. Mai ales acum, cand se reduc din plin toate veniturile de la stat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ionny-ionela ionny-ionela pe 2 mai am nascut vreau sa stiu daca nu am lucrat de ce benificiez de la stat(alocatie, indemnizatie sau vrun ajutor) precizez k sotu lucreaza dar nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Lucia-Patricia92 Lucia-Patricia92 Buna ziua.Sunt mama a doi copilasi gemeni, nascuti in luna noiembrie. La locul de munca am avut intrerupere in perioada 08.12.2014-27.03.2015. Nu voi beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutor din partea statului pentru prima nastere IosefAndreea IosefAndreea Buna seara numele meu este Andreea sunt o proaspata mamica in varsta de 20 de ani si tin sa precizez ca nu am lucrat .dar as dori sa stiu daca se acorda vrun ... (vezi toată discuția)