avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare locuinte anl
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

locuinte anl

buna ziua! as dori sa stiu si eu cum decurg lucrurile daca stai cu chirie intr-o locuinta anl.dupa cat timp poti sa o cumperi , care sunt avantajele si dezavantajele acestor locuinte???:clapping:
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 18:57, 21 Octombrie 2010
conform noilor reglementari va puteti cumpara locuinta dupa un an de stat cu chirie, pretul este unic la nivel national adica 407 euro/mp cu tva inclus, din suma rezultata se va scadea de catre primarie amortizarea anuala.
[ link extern ]
Succes!
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobiliare !! cine tot tine piciorul '' pe frana '' ??? ContSters205490 ContSters205490 2006 > 2007 > Chiar si 2008 anii de BOOM imobiliar IN ROMANIA !!! Se construia '' CU TUPEU '' !!! In '' DRACI '' ... (vezi toată discuția)
Cum pot evita plata tva pentru achizitionarea unui apartament? Coolflo Coolflo Buna ziua, De curand am discutat cumpararea unui apartament cu 2 camere in Bucuresti. Cum sta treaba in situatia de fata: Pretul unu apratament cu doua ... (vezi toată discuția)
Platitor tva sau nu? iuvri iuvri Buna ziua! As vrea sa imi deschid o firma de consultanta si... se pare ca in prima instanta am nevoie eu de consultanta :) Trebuie sa aleg daca firma va fi ... (vezi toată discuția)