avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general suspendare activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

suspendare activitate

Daca o s.c. care are activitatea suspendata cu luna aprilie 2010 iar in luna mai 2010 a mai facut plati catre furnizori,catre finante si a incasat de la un client niste facturi in numerar ce se face cu aceste chitante?
Se face reg.de casa pt.luna mai chiar daca activitatea este suspendata?
Dar cu facturile primite de la furnizorii de utilitati dupa data suspendarii(contractele au fost reziliate numai in luna iunie 2010).:(
Multumesc de ajutor.
Cel mai recent răspuns: marius1968 , utilizator 20:01, 17 Iunie 2010
In perioada suspendarii, atat platile cat si incasarile se fac prin banca, nu se mai emit chitante, iar contabilizarea lor se face la reluarea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare garantie buna executie de catre o firma suspendata dorinut dorinut buna ziua. va rog sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea situatie: o firma suspendata (platitoare de TVA) are de incasat o garantie de buna executie pentru ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl cu leasing extern activ Ice68 Ice68 Buna ziua, Din cauza forfetarului sunt fortata sa suspend temporar (adica anul acesta) activitatea SRL- ului meu. Problema este ca am 2 masini pe leasing ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri contabilitate cmi nicoleta_gheorghe nicoleta_gheorghe Buna ziua, am infiintat de curand un CMI stomatologie, neplatitor de TVA si am cateva nalamuriri, daca ma poate ajuta cineva : 1.activitatea se ... (vezi toată discuția)