avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hartie semnata de ordinul arhitectilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hartie semnata de ordinul arhitectilor

Buna ziua,
Am o mica durere arhitecut care ne-a facut proietul pt. casa s-a ocupat si de proiectul de demolare a celei vechi. am depus la primarie( urbanism) toate actele necesare, iar madam de urbanism mi-a mai cerut o hartiutza semnata de Ordnul arhitectilor.Si tot astept aceea hartie de la arhitect de vreo 3 luni zice ca s-a schimbat conducerea, ca va mai dura 2 -3 zile. Acum ma gandesc nu o fii arhitecut acreditat sau.... un mic ajutor daca se poate.
Cel mai recent răspuns: Valeanu Razvan , utilizator 10:54, 18 Iunie 2010
"Hartiutza" semnata la Ordinul Arhitectilor este de fapt Dovada inregistrarii proiectului la OAR. Aceasta inregistrare se face in schimbul unei taxe, iar dovada nu se elibereaza daca arhitectul nu este la zi cu plata cotizatei personale(deloc neglijabile!) catre OAR.
Puteti sti daca arhitectul este acreditat si cu cotizatia la zi consultand site-ul OAR.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 5o/1991- aviz ordinul arhitectilor romani mimisor31 mimisor31 Am realizat un proiect(executat de arhitect) pentru executarea unui garaj de 5/5 mp=25 mp si o platforma de 3/5, realizabile pe terenul proprietate personala ... (vezi toată discuția)
Constructia unei case mici Ramona 2009 Ramona 2009 buna.Am cumparat acum 3 ani a casa 138mp cu constructie de 37 mp.Deoarece casa era veche am hotarat sa construim alta,dar din pacate am dat peste un arhitect ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din regimul agricol armyra73 armyra73 care sunt pasii , taxele si timpul pentru scoaterea a 375m² in Pitesti , din regimul agricol , pentru a putea demara o constructie de locuit ?#-o (vezi toată discuția)