avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare societate

pentru sediul social si pentru punctul de lucru este nevoie de extras de carte funciara sau se poate inlocui cf cu adev . de la primarie ca imobilul este al proprietarului .
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:52, 17 Iunie 2010
Pentru a putea inchiria un spatiu, trebuie sa dovediti ca sunteti proprietar.
Aceasta se dovedeste cu actul de proprietate, care poate fi: un contract de vanzare cumparare, un certificat de mostenitor etc.
De obicei, la ORC, pe langa contractul de inchiriere vizat de administratia financiara(in cazul in care proprietarul este persoana fizica) se mai cere certificat de urbanism, pentru a se vedea daca spatiul are incadrare ca spatiu comercial, el urmand a fi sediul social sau punct de lucru al unei societati comerciale, care conform actului constitutiv, urmeaza a desfasura acte de comert.
Contract de proprietate pe baza caruia incheiati contract de inchiriere sau de comodat. Va trebuie si adeverinta ROL de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Regim juridic pentru functionare punct de lucru viorelmirea viorelmirea societatea are un teren in propietate , iar in baza unui contract de comodat societatea a cedat pentru constructie terenul , asociatiilor , care au obtinut ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un srl cu sediul social la domiciliul parintilor mei ? Cezar66 Cezar66 Vreau sa deschid un SRL ,cu sediul social al domiciliului parintilor mei,unde am si eu domiciliul de altfel. Ce acte trebuiesc depuse mai exact pentru a putea ... (vezi toată discuția)