avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot infiinta un SRL cu sediul social la domiciliul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot infiinta un SRL cu sediul social la domiciliul parintilor mei ?

Vreau sa deschid un SRL ,cu sediul social al domiciliului parintilor mei,unde am si eu domiciliul de altfel. Ce acte trebuiesc depuse mai exact pentru a putea declara sediul social aici ? Care sunt pasii ce trebuiesc facuti,pentru ca m-am tot uitat pe net,dar informatii sunt multe,dar cam diferite...
Deci vreau sa deschid SRL in Arges,dar vreau sa deschid punct de lucru in Sibiu. Se poate ?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:02, 6 Ianuarie 2010
Da, puteti infiinta o societate comerciala care sa aiba sediul social declarat la domiciliul Dvs, caz in care dovada sediului social se va face cu un contract de comodat incheiat intre proprietarul spatiului si SC in curs de infiintare.
ORC va solicita inclusiv prezentarea unui extras de carte funciara pentru spatiul respectiv.
Pentru sediul secundar pe care doriti sa-l deschideti la Sibiu, deasemenea este nevoie sa prezentati ORC Arges, dovada detinerii spatiului (contract de comodat, inchiriere, titlu de proprietate).
Ulterior, va adresati administratiei financiare si primariei din raza teritoriala a sediului social, respectiv sediului secundar, pentru luarea in evidenta, respectiv autorizarea activitatilor comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare mediu catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Am infiintat o firma, am toate actele inclusiv RO-ul si contul. Sediul social in bucuresti - s6 si vreau sa deschid un punct de lucru in ilfov si ... (vezi toată discuția)
Unde fac demersurile ptr deschiderea unu pct de lucru ? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Srl-ul pe care il deschid are sediu social in Arges,dar pct de lucru vreau la Sibiu .Unde depun actele pentru deschiderea pct-ului de lucru !La ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)