avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Unde fac demersurile ptr deschiderea unu pct de lucru ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Unde fac demersurile ptr deschiderea unu pct de lucru ?

Buna ziua ! Srl-ul pe care il deschid are sediu social in Arges,dar pct de lucru vreau la Sibiu .Unde depun actele pentru deschiderea pct-ului de lucru !La Pitesti sau la Sibiu ? Salariati vor fi 2...daca are vreo importanta...
Cu stima!
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 16:38, 19 Ianuarie 2010
Pentru infiintarea punctului de lucru vei merge la registrul comertului din Pitesti (daca societatea nu este inca infiintata, declarati puncul de lucru odata cu infiinatrea societatii, mai scutiti din taxe).
La Sibiu veti merge numai la administratia financiara.
Tr sa va adresati la ORC Arges pt a va declara punctul de lucru la Sibiu.Dupa aceea, pt obt autorizatiilor in vederea functionarii va veti adresa institutiilor din Sibiu.
Pot face asta daca nu am inca contract de inchiriere ptr spatiul respectiv ?!
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere pentru punct de lucru avdodo avdodo Buna ziua, Am o societate comerciala cu sediul in Bucuresti si doresc sa deschid un punct de lucru in Buzau. Am incheiat deja un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare ptr deschiderea pct.de lucru ? Cezar66 Cezar66 Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un srl cu sediul social la domiciliul parintilor mei ? Cezar66 Cezar66 Vreau sa deschid un SRL ,cu sediul social al domiciliului parintilor mei,unde am si eu domiciliul de altfel. Ce acte trebuiesc depuse mai exact pentru a putea ... (vezi toată discuția)