avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... expirare flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

expirare flotant

La expirarea flotantului ramane valabil domiciliul din buletin (si locuiesti la domiciliu). Sau trebuie sa te duci din nou la politie?
Daca se impune puteti obtine o noua viza de flotant, in caz contrar ramane valabil domiciliul din buletinul sau cartea de identitate pana la expirarea acestora.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. In fapt ma intereseaza sa nu mai fac un drum in plus la politie dupa expirarea flotantului, fiindca ma intorc la domiciliul din buletin.
~ Conținut șters la cerere ~
Vreau sa-mi mut dosarul de somaj la domiciliul unde imi fac flotant. Imi trebuie flotant fiindca altfel nu pot muta dosarul. Trebuie sa mut dosarul pentru vizele lunare (cred), ca sa nu ma plimb cu trenul lunar, si asa e mic somajul si se face si mai mic.
Somajul dureaza 6 luni, cam atat am nevoie de flotant. Dupa aceea ma intorc la domiciliul din buletin oricum. Deci o adeverinta de la administratorul de bloc nu cred ca ma ajuta.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2010
w0lfshad3, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? adică eu m-am ... Ciocea Ciocea Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? Adică eu mam mutat într-un alt oraș și la scoala nu ma primește pentru ca nu am adresa din buletin aici ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Cazierul se elibereaza doar unde ai domiciliul? sirena1 sirena1 Daca am buletin de Neamt ca flotantul pe adresa din Satu Mare e expirat trebuie sa merg in Neamt pentru cazier sau exista posibilitatea sa il pot elibera de ... (vezi toată discuția)