avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... recalculare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

recalculare somaj

buna ziua ma numesc stratila monica sunt din hunedoara si am o intrebare am fost angajata la arcelor mttal hunedoara de undeam incetat raporturile de munca si am plecat cu ordonanta in luna aprilie 2009 ulterior am lucrat o luna la o alta firma dupa care am beneficiat de somaj de 750 lei alculat si atribuit conform salariilor de pe ultimele 12 luni trebuie sa mentionez ca in ultima luna respectiv luna martie 2009 banii de ordonanta au fost incllusi in venituri s-a achitat conform acestor venituri impozit la stat si contributii la fondul de somaj de 200 lei si contributii la fondul de sanatate acum dupa un control anaf si la arcelor mittal in urma carora nu sa constatat nereguli agentia ajofm ne recalculeaza somajul neluind in calcul sumele ultimei luni lucrate la arcelor mittal desi au primit conform ordinelor de plata sumele datorate aferente veniturilor mari din ultima luna mentionez ca suma mare de la plecare este trecuta si in fisa fiscala pe anul 2009 acum doresc sa actionez in justite agentia ajofm hunedoara pentru a imi recupera intreaga suma de somaj ce acte am nevoie si care credeti ca sunt sansela sa cistig in instanta

Alte discuții în legătură

Sistare somaj monnikka monnikka buna ziua ma numesc stratila monica sunt din hunedoara am lurat 13 ani la arcelor mittal hunedoara am fost disponibilizata cu acordul ambelor parti ... (vezi toată discuția)
Somaj ghiorghe ghiorghe Sunt in ordonanta din iulie 2009 . In Martie il termin. Intreprinderea imi plateste asigurarile. Am lucrat la Arcelor Mittal Galati. Am dreptul la somaj? ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta sau anticipata Doina Elena Doina Elena Rog un raspuns pentru urmatorul caz: - salariatul (barbat) nascut la 31.08.1951 - vechime totala in munca la data de 31.08.2009 - 39 ani 9 luni 19 zile - ... (vezi toată discuția)