avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Sunt in ordonanta din iulie 2009 . In Martie il termin. Intreprinderea imi plateste asigurarile. Am lucrat la Arcelor Mittal Galati. Am dreptul la somaj?
Mentionez ca am 28 de ani grupa speciala.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:38, 3 Februarie 2011
1. Grupa speciala de munca nu conteaza la somaj.
2. Eu stiu ca trebuia sa va inscrieti la somaj imediat dupa incetarea CIM.
3. Mergeti la Agentia de Somaj sa va spuna ce acte sa duceti pentru a beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare somaj monnikka monnikka buna ziua ma numesc stratila monica sunt din hunedoara si am o intrebare am fost angajata la arcelor mttal hunedoara de undeam incetat raporturile de munca si ... (vezi toată discuția)
Nastere copil Luca Fanel Luca Fanel =D>Buna ziua sau buna sa va fie inima!Sotia mea este in somaj de 1 luna eu sunt in in perioada de salarii compensatorii(am iesit in ordonanta de la Arcelor ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta george_49 george_49 Sunt nascut la data de 7-7-1961 si din 20-08- 1982 am lucrat in conditii speciale de munca pana la 15-12-2009 cand am iesit in ordonanta de la Arcelor Mittal ... (vezi toată discuția)