avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nastere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nastere copil

=D>Buna ziua sau buna sa va fie inima!Sotia mea este in somaj de 1 luna eu sunt in in perioada de salarii compensatorii(am iesit in ordonanta de la Arcelor Mittal Steel Galati si am toate contractele fa cute cu casele de sanatate si munca pentru plata darilor catre stat)pana la anul in decembrie (2010) sotia mea este insarcinata=D>,va beneficia cineva de indemnizatia de nastere si de crestere a copilului?Ce trebuie sa facem?Astept un raspuns urgent !Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:58, 5 Septembrie 2009
Daca la data nasterii sotia este inca in somaj poate beneficia de concediu pentru crestere copil.

Perioada de somaj se intrerupe atunci cand somerul este in concediu medical; astfel mai puteti castiga timp daca nasterea ar putea interveni dupa terminarea perioadei de somaj.

Ai dat putine date pentru un raspuns complet...
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2009
Iulian MANEA, Contabil
Din ceea ce ati prezentat....chiar daca este incomplet....se pare ca sotia va putea beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj, cresterea copilului teglaslevente teglaslevente Sotia a lucrat 15 ani fara intrerupere pana in luna mai 2016 cand a fost trimis in somaj ! Noi am vrea sa avem un copil cat mai repede. Am vrea sa stim : - ... (vezi toată discuția)
Somera poate beneficia de indemnizatia de crestere a copilului NELIDE NELIDE DE AZI SUNT SOMERA ,VOI BENEFICIA DE ALOCATIA DE INGRIJIRE A COPILULUI DACA PLANUIESC SA RAMAN INSARCINATA DE LUNA ACEASTA ? (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata si somera..... Ion Yanisa Ion Yanisa Buna ziua, Am nevoie de un sfat, ce pot sa fac in urmatoarea situatie: sunt insarcinata in 3 luni si somera de asemenea. Perioada nasterii ar fi in luna mai ... (vezi toată discuția)