buna ziua ma numesc stratila monica sunt din hunedoara am lurat 13 ani la arcelor mittal hunedoara am fost disponibilizata cu acordul ambelor parti beneficiind de 9 luni de ajutoare financiare banesti avind un contract individual cu casa de asigurari si cu casa de sanatate pr timpul celor 9 luni de ajutor banesc am fost angajata la o firma care ulterior ma dat in somaj abeneficiez si acum de somaj si 2 luni am primit si ajutor de somaj si ajutorul banesc de la firma iar acum in luna aprilie mi sa sstat somajul desi eu nu beneficiez de alta sursa de venite ilegal ce se intimpla ma puteti ajuta cu raspuns?
Buna ziua !
Conditiile de acordare a somajului sunt :
- aveti un stagiu de cotizare de minim 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei inregistrarii cererii. - nu realizati venituri sau realizati din activitati autorizate potrivit legii, venituri mai mici decat indemnizatia de somaj;
- nu indepliniti conditiile de pensionare, conform legii;
- sunteti inregistrati la agentiile pentru ocuparea fortei de munca in a caror raza teritoriala aveti domiciliul sau, dupa caz, resedinta, daca ati avut ultimul loc de munca ori ati realizat venituri in acea localitate.
Verificati totusi personal cauza sistarii la AJOFM desi cred ca aceasta este ...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Recalculare somaj
monnikka
buna ziua ma numesc stratila monica sunt din hunedoara si am o intrebare am fost angajata la arcelor mttal hunedoara de undeam incetat raporturile de munca si ... (vezi toată discuția)