avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim pe economie

Buna ziua!
Am o intrebare: lucrez la o fundatie de tip ONG ca pedagog, am salarul minim. Intre timp, am facut facultate, pe care o termin in iulie cand dau licenta. Fiind cu studii superioare imi va creste salarul sau numai daca ma angajez in specializarea pe care am terminat-o?
Si as mai dori sa stiu ca daca am 2 copii in intretinere si sunt singura, cat ar trebui sa am salarul net? Momentan am 430 RON, ceea ce e foarte putin, dar totusi am speranta ca dupa licenta sa imi creasca putin salarul.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Simona Sureanu
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:58, 18 Iunie 2010
1. Nu va creste, decat daca veti ocupa un post pentru care sunt necesare studii superioare.
2. Vi se va diminua impozitul, daca aveti declarati copii in intretinerea d-voastra.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere de baza paveldaniela paveldaniela ce inseamna deducere de baza la un salariu si care este cota de impozitare la doi copii?in luna august am avut net sub 1000ron si deducerea de baza a fost ... (vezi toată discuția)
Salariu net la salariul minim pe economie robert19841209 robert19841209 Buna, am salariul minim pe economie si bani se pun pe card. Azi m-am dus sa verific cardul si aveam pe el numai 550 RON pe luna februarie. Nu ar fii trebuit ... (vezi toată discuția)
Deducere personala laurentiuu laurentiuu Am salariul net de 800 ron.Cat voi lua in plus la salariu tinand cont ca acum am un bebe?Cum se calculeaza deducerea? (vezi toată discuția)