avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... [DONE] Ministerul Sanatatii schimba doctorul de familie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

[DONE] Ministerul Sanatatii schimba doctorul de familie

Salut,

Prietena mea e din Tg Jiu, dar sta, informal, si lucreaza, formal, in Bucuresti. Doctorul ei de familie e din Tg Jiu. Doctorul ei, a primit un fax de la Ministerul Sanatatii cum ca ea nu mai este pacienta lui, desi ea nu a facut nici o cerere in acest sens. In acel moment, ea habar nu avea cine e doctorul ei. Asa ca, a facut cerere si s-a mutat din nou la el. Acum, iar a primit un fax cum ca ea nu mai este pacienta.

Ea vrea sa stie daca e legal ca MS sa iti modifice doctorul fara acordul tau. E posibil angajatorul sa faca asa ceva?
Eu vreau sa stiu daca poate da in judecata MS. :D
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iunie 2007
chivas314159, utilizator
Cel mai recent răspuns: chivas314159 , utilizator 23:51, 2 Iunie 2007
*cum ca ea nu mai lucreaza acolo = cum ca ea nu mai este pacienta acolo :">


Daca e cum cred eu, nu MS e de vina :). Angajatorul are obligatia de a trimite declaratii lunare privind listele nominale cu asiguratii si contributiile aferente catre CJASS cu care au incheiate contracte medicii de familie ai salariatilor. Tind sa cred ca angajatorul prietenei tale nu trimite declaratia lunara la Tg. Jiu, deci aceasta nu apare in baza de date al acestei case ca asigurat.....motiv pentru care o scoate din lista de pacienti a respectivului medic.

Solutia: prietena ta sa depuna la firma o declaratie cum ca este inscrisa la medic de familie care are contract cu Casa de sanatate din Tg.Jiu si sa solicite reglementarea situatiei prin depunerea declaratiilor referitoare la calitatea ei de asigurat la aceasta Casa.
Mersi Tana.

Cred ca ai dreptate. Si prietena iti multumeste =D>

EDIT: am sunat si asa e. Angajatorul nu a trimis actele.
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2007
chivas314159, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic de familie nesolicitat andreeavaln andreeavaln Buna ziua, m-am trezit si eu cu mai putin de o luna in urma, inscrisa la un alt medic de familie decat cel solicitat de mine. Povestea sta in felul ... (vezi toată discuția)
Medic de familie: Pink_Martini Pink_Martini 1. trebuie asigurare medicala sa te inscrii la medic de familie? am vazut ca pe usa scrie cei nesigurati platesc 20 de lei. 2. pentru o adeverinta de ... (vezi toată discuția)