avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale magazin de haine de firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

magazin de haine de firma

Am o firma de constructii deci un cod CAEN pe cui, la care am mai autorizat inca cateva in certificatul constatator(si anume salon de infrumusetare, si comert cu haine). Acum vreau sa-mi deschid la acelasi punct de lucru unde se afla salonul si un magazin cu haine sport de firma, haine pe care vreau sa merg sa le cumpar direct din Germania de la magazine (nu producator) cu fact si certificat de conformitate.
Intrebarea mea este daca am voie sa fac acest lucru, daca platesc ceva la vama, si daca imi trebuie alte autorizatii decat cele pe care le detine salonul.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 15:23, 19 Iunie 2010
Daca aveti autorizat comertul cu haine, este in regula.
Va multumesc pt. raspuns, dar pot sa va mai deranjez cu inca o intrebare?
Imi trebuiesc si alte autorizatii pt. magazinul de haine( de ex. salonul are de la SANIPID, de la Primarie).
Va multumesc
Sa aveti si o casa de marcat:D
In rest aveti de toate..succes..in vinzare si sper ca o sa aveti vinzatoare eficiente..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizari salon de infrumusetare nicoletavlaicu nicoletavlaicu Am inchiriat un spatiu la parter de bloc pt salon de infrumusetare ,acolo au fost mai multe firme din care ultimul a fost magazin vestimentar ,intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Pfa salon de infrumusetare - cosmeticiana trebuie sa infiinteze p.f.a. cu sediul la domiciliu sau la salon? MaxineA MaxineA Buna ziua. Am amenajat apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru coafura, una pentru manichiura si una pentru cosmetica. Eu voi lucra ... (vezi toată discuția)