avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... autorizari salon de infrumusetare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

autorizari salon de infrumusetare

Am inchiriat un spatiu la parter de bloc pt salon de infrumusetare ,acolo au fost mai multe firme din care ultimul a fost magazin vestimentar ,intrebarea mea este trebuie sa fac actele necesare pt.scimbare destinatie spatiu ?Ce alte acte si avize in afara de cele depuse pt punctul de lucru la registru comertului ar mai trebui?AM INTELES CA SE CER CADASTRU SI CERTIFICAT DE URBANISM?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bravos , utilizator 16:47, 17 Noiembrie 2010
Cadastrul trebuie sa faca proprietarul spatiului.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2010
George David, Contabil
Si eu am intrebat prin diverse locuri si toata lumea da din umeri.Dupa autorizarea de catre Registrul comertului, mergem la finante, mergem la sanatate, la pensii daca e cazul, insa ce facem cu DSP, Pompierii, Mediu.......
Eu sunt PFA, tot pe coafor intr-un spatiu inchiriat si ,la mine au aparut imediat dupa infiintare cei de la DSP si m-au indrumat ce trebuie sa fac ...si sa montez chiuvete, sa iau sterilizatoare, dezinfectanti omologati, sifoniere pt. haine,trusa medicala etc......si cate nu au mai cerut sa-mi fac....Nu e de joaca deloc cu ei.Dar apoi.....nu m-a mai intrebat nimeni de "sanatate".Cred ca cei de la Registrul Comertului ii trimit ca nu aveau de unde sa stie DSP-ul ca m-am infiintat...
Deci DSP-ul te va calca imediat si sunt principalii pe domeniul asta care inchid saloanele.De restul nu stiu nimic.
Poate ne ajuta cineva care este la curent, cu ce trebuie facut dupa ce am terminat cu Registrul Comertului si finantele.....nimeni nu prea m-a putut lamuri pana acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atorizatie infintare salon infrumusetare! adrian_bra adrian_bra Buna ziua, am si eu o problema care necesita o rezolvare... Este adevarat ca daca am firma infiintata, cu codurile CAEN respective....ceea ce mai conteaza ... (vezi toată discuția)
Autorizare salon infrumusetare mihpop mihpop As dori sa aflu care sunt conditiile de autorizare pentru un salon de infrumusetare. Am un apartament cu 4 camere, cu intrare din strada. As putea obtine ... (vezi toată discuția)
Pot functiona intr - un spatiu doua pfa? adno adno Pot functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde persoanele doresc sa lucreze intr ... (vezi toată discuția)