avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... carnet cecuri din 1991
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

carnet cecuri din 1991

salut numele meu e cristi si am descoperit un carnet de cecuri pe numele meu din anul 1991 cu suma de 5000 lei.stie cineva daca mai e valabil si ce valoare ar putea avea?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:17, 18 Iunie 2010
dupa denominare, nici una
Mergeti la orice sucursala CEC (si Bank acum) si interesati-va, poate aveti vreo surpriza placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare despagubire pt carnetele de cec catalincsd catalincsd Buna ziua as dori sa imi spune-ti daca as putea sa fiu despagubit avind in posesie un astfel de carnet CEC primit de la parinti ,si cum se procedeaza. Am ... (vezi toată discuția)
Care ar fi valoarea unui cec de 5000 lei din 1981 in zilele noastre? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In 1981 bunicii mi-au facut un cec in valoare de 5000lei de care probabil au uitat.Titulara cec-lui sunt eu,bunicul fiind imputernicit.Dupa ... (vezi toată discuția)
Cec-urile de 5000 de lei! gygy78 gygy78 buna seara! legat de cec-ul de 5000 de lei,din 1978 incazul meu,de poate recupera ceva?! multumesc! (vezi toată discuția)