avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partajare bunuri in urma divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partajare bunuri in urma divortului

Un prieten a divortat si in timpul casniciei a luat o suma bani din banca pe numele sau iar dupa divort ia ramas de plata inca cativa ani buni numai ca prietenul respectiv nu s-a ales cu absolut nimic din aceea suma deoarece a fost totul investit in casa sotiei care este pe numele tatalui!Credeti ca poate recurge la un proces sau poate sa mai faca ceva sa isi recupereze bani sau macar sa nu mai plateasca el ratele ramase?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 19:52, 18 Iunie 2010
daca poate dovedi ca acei bani au ramas in patrimoniul sotiei atunci, da! numai sa nu fie deja facut partajul bunurilor comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri dupa casatorie Adina_Ghe Adina_Ghe Buna ziua, locuiesc cu un baiat, cu care as dori sa ma casatoresc. Din fosta casnicie eu am o fetita, el are o fetita. Eu am cumparat, prin programul prima ... (vezi toată discuția)
Refuz plata rata credit dupa divort robertn90 robertn90 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea speta: In urma cu cativa ani am luat un credit in numele meu. O parte din bani i-am folosit in scop personal, o ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj Gabriel Nita Gabriel Nita Buna ziua! Am si eu o intrebare! Sotia a cerut divortul, dar la notar! Eu nu am fost de acord cu acest lucru si i-am cerut sa mearga in instanta, mai ales ca ... (vezi toată discuția)