avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cedarea unui bun in favoarea cuiva din strainatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cedarea unui bun in favoarea cuiva din strainatate

Cine poate sa ma lamureasca in ce conditii pot ceda fiicei mele, stabilita in Spania, masina noastra si ce acte sunt necesare ?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:42, 19 Iunie 2010
puteti intocmi un contract de vanzare-cumparare si apoi fiica va urma procedura innmatricularii vehiculului respectiv in Spania. Acum, depinde de costurile din Spania, de vechimea vehiculului, etc. poate ar fi mai bine doar sa vindeti aici masina si sa ii dati fiicei banii obtinuti in vederea achizitionarii unui vehicul direct din tara unde locuieste in prezent/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa transcriu masina fiicei mele pe numele ... Sia56 Sia56 Buna ziua! As dori sa transcriu masina fiicei mele pe numele meu fara prezenta ei. Masina mi-a dat-o mie, dar fara acte de vanzare sau donatie cand si-a ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină din uk și nu pot s-o înmatriculez, deși am trecut rar-ul fără probleme, pentru că acolo figurează ca vehicul pentru distrugere. ce pot face? Dragomiricatudor Dragomiricatudor Buna ziua. Ma confrunt cu o problema. Am o masina cumparata din Marea Britanie. Am pregatit dosarul de inmatriculare, am trecut RAR-ul fara probleme si am mers ... (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)