blaga elena a scris:
Multumesc de raspuns.
Cum pot proba acest fapt si anume ca toti banii adunati la nunta noastra i-am pus in contul firmei? Am doar un extras de cont care sa dovedeasca acest lucru. Firma era infiintata de mult cand ne-am castorit, iar eu lucrez aici de 3 ani in calitate de angajat (nu exista o posibilitate sa am drepturi ca si ei daca noi toti am muncit la firma asta si mai ales ca sunt sotia lui?)
Iar cu partea incredintarii copiilor, daca singurul meu venit este doar indemnizatia de la stat si alocatia lor, credeti ca mi se vor incredinta mie? si in conditiile in care ei (el si fam lui care va dori din rasputeri sa-mi ia copiii) pot dovedi ca dispun de venituri mult mai mari decat ale mele?
Va rog din suflet sa-mi mai spuneti daca exista posibilitatea de a obtine o pensie alimentara pt copii care sa ia in calcul toate veniturile reale ale tatalui, nu doar salariul?
Concluzia mea este ca sotul meu a fost destept sa ma convinga ca toate bunurile noastre sa fie cumparate pe firma, pt ca in situatia divortului sa ii ramana lui toate (el afirma cu nonslanata ca toate sunt in proprietatea firmei, dar de fapt sunt ale sale).
Sper sa ma insel intelegand acum ca voi ramane cu 2 copii si fara niciun venit decat ce va dori el sa le dea copiilor, doar pt ca am fost naiva si am avut incredere in el sa ma dedic firmei sale crezand ca este si a mea.
Va multumesc inca o data.
Aveti extrasul de cont pe numele dvs,dar trebuie sa dovediti ca acei bani erau bani personali,cu interogatoriu si cu martori,cu alte acte,care sa se coroboreze cu inscrisul despre care ati facut vorbire
Daca introduceti actiune de divort solicitati si incredintarea copiilor in cerere accesorie,unde va trebui sa dovediti cu acte,martori,interogatoriu si ancheta sociala ca oferiti conditii mai bune de crestere si educare celor doi minori decat tatal lor,din punct de vedere social,moral,material si educational.
Veti solicita si oblligarea sotului la pensie de intretinere,urmand a se solicita veniturile cu care acesta s-a decrat la administratia finaciara pe raza careia se afla societatea