avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gaini in spatele casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gaini in spatele casei

Buna ziua
Locuiesc la curte in bucuresti si as dori sa stiu daca e normal ca vecinul meu sa tina 3 cocosi si trei gaini intr-un cotet situat in spatele casei noastre. Are cam 400 mp de curte si a facut locul acestora exact in spatele casei. Intre ore 4.30-5 dimineata si pina la ora 9 acestea fac o galagie infernala. Casele sunt construite pe hotar iar spatele curtilor de pe strada noastra corespunde cu spatele curtilor de pe strada cealalta. Consider ca era normal sa faca cotetul in spatele curtii, cit mai departe de casa noastra. Fiind in virsta si ciudat ca om (exista posibilitatea sa nu inteleaga ca ne deranjeaza ca animalele fac o imensa galagie, el fiind si cam tare de ureche) nu vreau sa ne inteleaga gresit cind vom aborda subiectul. Cum sa punem problema? Sintem atit de obositi incit ne vine sa-l sculam si pe el la 5 dimineata si sa-l punem sa stea pina la ora 9 la noi sa auda (daca aude).
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters148943 , utilizator 20:03, 19 Iunie 2010
e o hot a consiliului municipal care interzice cresterea animalelor domestice in buc...
nu o stiu....insa o cautati dvs...sunt sigur ca exista..pt ca am vazut-o data:)
multumesc o caut acum
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc dar cind vreau sa abordez problema cu vecinul vreau sa spun: "conform.................. distanta minima necesara este de.................". deci conform carei legi, hotariri este valabila chestia asta cu 10 m?
Da, exista o asemenea hotarare a CGMB care interzice cresterea animalelor in Bucuresti.
Va sugerez sa sesizati Primaria de sector pentru a se constat aceasta situatie.

Alte discuții în legătură

Reclamatie vecin care creste porci si gaini ibmt ibmt Buna, stau la casa intr-un oras ~16000 loc.Vecinul meu creste gaini si porci,mirosul este insuportabil.Pe langa miros mai este si mizeria care se ... (vezi toată discuția)
Gaini si cocosi de la vecini cristinel12 cristinel12 vecinii mei au gaini si cocosi , pe langa faptul ca miroase vara ingrozitor , in fiecare dimineata canta la 4 , la 5 , la 6 , si deranjeaza, mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Galagie noaptea mariana_aba mariana_aba Buna ziua, locuiesc la curte, intr-un oras de langa Bucuresti si de cateva saptamani avem probleme cu vecinul. Acesta si-a achizitionat cateva gaini si ... (vezi toată discuția)