avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Gaini si cocosi de la vecini
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Gaini si cocosi de la vecini

vecinii mei au gaini si cocosi , pe langa faptul ca miroase vara ingrozitor , in fiecare dimineata canta la 4 , la 5 , la 6 , si deranjeaza,
mentionez ca locuiesc la casa in oras,
cui trebuie sa ma adresez pentru ca la directia sanitara deja am facut o solicitare si nu am rezolvat nimic?
Cel mai recent răspuns: Anastasia01 , utilizator 13:23, 5 Iulie 2022
Fara sa va supărați, dar daca va deranjează si cocoșii, chiar sunteti cârcotași.
daca considerati ca trebuie sa ma trezesc de la ora 4 in fiecare dimineata atunci da, sunt carcotas.
daca vroiam sa aud cocosii cantand ma mutam la tara , nu la oras.
Stimata doamna, as vrea sa simtiti pe pielea dv cat de placut este sa aiba vecinii cocosi care sa cante asa, de pe la 4.30 dimineata la 2 minute de Mall-ul orasului. Apoi daca asta ne doream putem sa ramanem in pestera sau la sat, nu sa venim printre blocuri la oras cu gaina si cocosul dupa noi. Va doresc sa aveti aceasta bucurie vreun an de zile sa fiti trezita nu de clinchetul telefonului mobil (caci se presupune ca am evoluat!), ci de cativa cocosi sa vedem cat de carcotasa deveniti ulterior!
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2022
Anastasia01, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galagie noaptea mariana_aba mariana_aba Buna ziua, locuiesc la curte, intr-un oras de langa Bucuresti si de cateva saptamani avem probleme cu vecinul. Acesta si-a achizitionat cateva gaini si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vecinii mei cresc mai mulți porci pentru a-i vinde ... Liliana Apostol Liliana Apostol Bună ziua! Vecinii mei cresc mai mulți porci pentru a-i vinde și miroase îngrozitor de rău atât afară cât și în casa mea, nu mai spun că are iepuri ... (vezi toată discuția)
Gaini in spatele casei ContSters148943 ContSters148943 Buna ziua Locuiesc la curte in bucuresti si as dori sa stiu daca e normal ca vecinul meu sa tina 3 cocosi si trei gaini intr-un cotet situat in spatele casei ... (vezi toată discuția)