avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Vecinii mei cresc mai mulți porci pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Vecinii mei cresc mai mulți porci pentru a-i vinde ...

Bună ziua! Vecinii mei cresc mai mulți porci pentru a-i vinde și miroase îngrozitor de rău atât afară cât și în casa mea, nu mai spun că are iepuri și găini chiar lângă gard în spatele casei lor, practic doar gardul de plasă ne despart de păsările și iepurii lor! Îmi puteți spune vă rog, ce pot face în această privință?
P.S. Cel mai mult mă deranjează mirosul care vine de la porcii lor.
Ultima modificare: Vineri, 9 Iunie 2023
Liliana Apostol, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:25, 10 Iunie 2023
locuiti intr-un sat sau intr-un oras?
Sesizati oficial comisariatul garzii de mediu
Exista legislatie speciala care impune distante minime intre spatiile detinere animale de consum si proprietatile invecinate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie vecin care creste porci si gaini ibmt ibmt Buna, stau la casa intr-un oras ~16000 loc.Vecinul meu creste gaini si porci,mirosul este insuportabil.Pe langa miros mai este si mizeria care se ... (vezi toată discuția)
Raporturi de vecinatate izaandre izaandre Buna ziua! M-am mutat de curand in Giroc,jud.Timis,la 3 km de Timisoara.Vecinii mei au gaini si iepuri chiar langa gardul casei.Exista vreo reglementare ... (vezi toată discuția)
Animale de companie Petrina l Petrina l Bună ziua locuiesc la casa la periferia unui oraș, în partea stângă a grădinii mele am vecini care cresc curci în jur de 10 buc și eu la rândul meu am ... (vezi toată discuția)