avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Animale de companie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Animale de companie

Bună ziua locuiesc la casa la periferia unui oraș, în partea stângă a grădinii mele am vecini care cresc curci în jur de 10 buc și eu la rândul meu am în spatele casei 9 purcei pui și 10 găini .distanta dintre adăpostul purcei lor mei și casa vecinului(primul locaș fiind un hambar-9 metri) iar al doilea locaș fiind casa unde sta de 21 de metri..
Vecinul tot spune ca miroase foarte urat de la mine ceea ce nu este adevarat...miroase dar nu așa îngrozitor Cum spun ei și mă amenință cu diferite controale. Întrebarea mea este am voie sa cresc animale pe lângă casa și dacă vecinul îmi poate face ceva? Va mulțumesc. ..
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:24, 5 Iulie 2019
Aveti dreptul sa cresteti un numar limitat de animale carora sa le asigurati conditiile necesare prevazute de legea sanitar veterinara
Vecinul are dreptul sa sesiseze oficial autoritatea sanitar veterinara teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu gaini si capre in sectorul 4 Florin.Iordache Florin.Iordache Buna ziua, De circa 10 luni locuiesc la curte in sectorul 4, este foarte bine, dar .... vecinul meu are peste 20 de gaini si acum si o capra. L-am rugat ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut cand vecinii cresc pasari si animale exat langa gardul de hotar nsb nsb buna ziua, locuiesc in mediu rural, si am vecinii sin fata cat si din spate care cresc pasari si animale. nu m-ar deranja cu nimic acest lucru dar pasarile ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vecinii mei cresc mai mulți porci pentru a-i vinde ... Liliana Apostol Liliana Apostol Bună ziua! Vecinii mei cresc mai mulți porci pentru a-i vinde și miroase îngrozitor de rău atât afară cât și în casa mea, nu mai spun că are iepuri ... (vezi toată discuția)