avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ingradirea dreptului de folosire a proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ingradirea dreptului de folosire a proprietatii

Sunt proprietara pe o parte din parcul situat linga casa mea. In acel parc vin mereu oameni cu multi caini, fara lesa si acesti caini sar pe cainele meu. Practic, eu nu pot folosi parcul din cauza ca trebuie sa ma feresc de acei caini lasati liberi. Cainii lor mi-au ranit si muscat catelusul meu (un bichon) si proprietarii sunt de o nesimtire crasa, vorbesc urit si nu se tem ca nu respecta legea care prevede sa tina cainii in lesa.
Ce pot face ca sa rezolv aceasta situatie? De vorba buna dumnealor nu inteleg si nu exista un spatiu dedicat cainilor si nici nu are cum sa fie vreodata, toti proprietarii au respins ideea alocarii unui spatiu pentru caini.
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 08:38, 21 Iunie 2010
daca sunteti proprietara parcului il puteti ingradi si sa restrangeti accesul celor ce isi lasa cainii fara lesa..daca sunteti in indiviziune cu primaria, puteti cere iesirea din indiviziune.. apelati la un avocat sa va ajute in demersurile dvs
Sunt de acord cu Petre. Mai exista o posibilitate : sa faceti plangere la politie pentru ca ies cu cainii fara sa fie tinuti in lesa. In mod normal ar trebui sa fie amendati.:D
eu am primit o astfel de amenda de la politia comunitara:D
Multumesc pentru raspunsuri.
Sunt proprietara alaturi de alti proprietari. Cu plingerea la politia comunitara e o solutie insa e si o problema: cine o sa stea sa-i pindeasca pe ei cind ies cu caini? Si cind vad politia isi pun lesele la catei si tot acolo ajung.
Situatia e trista...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catei alergatori. miravalentinamira miravalentinamira Buna seara. Am 3 catelusi de 1 an . Am venit cu ei acasa (in lesa)si in scara blocului le-am dat lesele jos si cand un vecin a intrat in scara au fugit in ... (vezi toată discuția)
Caini care ataca Dana Marin Dana Marin Va rog sa-mi spuneti ce legi exista sice legi pot face apel pentru situatia in care nu mai pot iesi pe proprietatea mea din cauza stapinilor de caini de talie ... (vezi toată discuția)
Caini de lupta, liberi in spatiul comun Dana Marin Dana Marin In parcul de cativa metri patrati dintre blocurile complexului in care locuiesc iese lumea cu cainii. Aproape nimeni nu stringe mizeria dupa caini si s-a facut ... (vezi toată discuția)