avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caini care ataca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caini care ataca

Va rog sa-mi spuneti ce legi exista sice legi pot face apel pentru situatia in care nu mai pot iesi pe proprietatea mea din cauza stapinilor de caini de talie mare care sar pe mine de cite ori ies din casa, sunt lasati liberi in spatiul comun, fara lesa si fara botnita. Am filmat ieri cu telefonul un asemenea incident, am incercat in prealabil sa chem politia insa au refuzat sa vina spunind ca au echipajul (parca ar fi doar unul pe o sectie...) la un caz grav.
Politistul de proximitate care cunoaste situatia nu vine sau cind vine nu face nimic.
Ce pot face cu filmarea de ieri? Individa proprietara a cainelui care a sarit pe mine, pe linga faptul ca nu si-a chemat cainele cind a vazut ce face, l-a lasat intentionat sa ma sperie (am fost muscata de caine) si m-a si injurat.
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 10:35, 21 Februarie 2011
faceti o reclamatie la politie si daca nu se intampla nimic, impuscati-i...:thumbup:
Da, fac reclamatia insa as fi vrut sa stiu ce lege mai exact reglementeaza obligativitatea de a tine cainele in lesa si de a-l impiedica sa sara pe oameni nevinovati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda botnita Mmitsuu Mmitsuu Am primit o amenda de 200 ron pentru ca nu am avut botnita si carnetul de sanatate al cainelui la mine , cainele era in lesa. Sunt la prima abatere si as vrea ... (vezi toată discuția)
Cainii care ataca Dana Marin Dana Marin In blocul meu sunt multe persoane cu caini de companie. Si eu am un catelus si, in ultimul an, de cite ori ies cu el in parcul dintre blocuri sar pe noi ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu caine periculos ContSters362885 ContSters362885 Daca un om isi lasa intentionat de ani de zile cainele periculos Rotweiller liber pe spatiul comun si ma simt amenintata de prezenta acestui caine, am probe ca ... (vezi toată discuția)