Va rog sa-mi spuneti ce legi exista sice legi pot face apel pentru situatia in care nu mai pot iesi pe proprietatea mea din cauza stapinilor de caini de talie mare care sar pe mine de cite ori ies din casa, sunt lasati liberi in spatiul comun, fara lesa si fara botnita. Am filmat ieri cu telefonul un asemenea incident, am incercat in prealabil sa chem politia insa au refuzat sa vina spunind ca au echipajul (parca ar fi doar unul pe o sectie...) la un caz grav.
Politistul de proximitate care cunoaste situatia nu vine sau cind vine nu face nimic.
Ce pot face cu filmarea de ieri? Individa proprietara a cainelui care a sarit pe mine, pe linga faptul ca nu si-a chemat cainele cind a vazut ce face, l-a lasat intentionat sa ma sperie (am fost muscata de caine) si m-a si injurat.
Da, fac reclamatia insa as fi vrut sa stiu ce lege mai exact reglementeaza obligativitatea de a tine cainele in lesa si de a-l impiedica sa sara pe oameni nevinovati.
Amenda botnita
Mmitsuu
Am primit o amenda de 200 ron pentru ca nu am avut botnita si carnetul de sanatate al cainelui la mine , cainele era in lesa. Sunt la prima abatere si as vrea ... (vezi toată discuția)