avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cainii care ataca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cainii care ataca

In blocul meu sunt multe persoane cu caini de companie.
Si eu am un catelus si, in ultimul an, de cite ori ies cu el in parcul dintre blocuri sar pe noi cainii vecinilor lasati fara lesa, de talie mare si unii dintre ei chiar periculosi (dog argentinian). Stapinii lor nici macar nu se sinchisesc sa-i cheme, ii lasa liberi ca si cum ar fi in curtea lor personala si sfideaza, mai mult, injura cind le spui sa-si ia cainele de aici. Basca ca nici nu string excrementele dupa ei. Eu m-am saturat de situatia asta. Am vorbit cu politistul de proximitate de multe ori despre asta insa nu face absolut nimic, tot pe mine ma cheama la sectie sa dau declaratii si de-astea, imi pierd timpul pe acolo si pe drum degeaba. Au mai reclamat si alti vecini, niciodata nu a primit vreunul din astia vreo sanctiune si de aceea sunt si foarte obraznici.
La 112 daca suni zic sa vorbesti cu proximistul, el zice ca sa constatate cei de la 112, e o mare bataie de joc. Pai 112 vine sa vada caini lasati liber, e o urgenta asta?
Parca toate sunt din ce in ce mai tulburi si mai greu de controlat si in acest context mirlania atinge cote inimaginabile.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:45, 12 Noiembrie 2010
Avand in vedere ca este in vigoare legea animalelor ,sesizati oficial serviciul specializat,care ,in cazuri motivate detine competenta sa constatate si sa aplice sanctiuni
Care este acel serviciu specializat? Cazuri motivate? Adica sa astept sa ma muste cainii lor si pe mine si pe catelul meu....Legea animalelor, as vrea si eu s-o citesc, ce numar are va rog?
Multumesc.
- L nr 205/2004,publicata in MOf Partea I nr 531/14.06.2004
- Conventia europeana pentru protectia animalelor de companie din 25.06.2003 publicata in MOf Partea I nr 400/05.05.2004

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caini de lupta, liberi in spatiul comun Dana Marin Dana Marin In parcul de cativa metri patrati dintre blocurile complexului in care locuiesc iese lumea cu cainii. Aproape nimeni nu stringe mizeria dupa caini si s-a facut ... (vezi toată discuția)
Au voie caini fara lesa in bucuresti? Rox_ Rox_ Buna ziua. In cartierul meu sunt cateva persoane care isi lasa cainii pe strada fara lesa. Problema este, nu stiu de ce, in principiu cu stapanii celor de ... (vezi toată discuția)
Animal de companie in bloc MIV MIV Detin un animal de companie, mai precis un caine, m-am mutat de curand intru-un apartament, et 1 , dar nu pot obisnui cainele cu lesa. Am probleme cu ... (vezi toată discuția)