avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal pt furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal pt furt

am un bun prieten care s-a aflat in locul nepotrivit la momentul nepotrivit. A plecat impreuna cu un prieten vineri noaptea la plimbare, au stationat putin ...timp in care prietenul sau a rupt oglinda unei masini din parcare. In acel timp o patrula de politie circula prin zona si au vazut totul si evident au crezut ca baietii venisera la furat. L-au luat la sectie si pe acest prieten al meu ca si complice. i se va face dosar penal? daca da...pentru ce?>multumesc!
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 08:40, 21 Iunie 2010
In functie de cercetari, avand in vedere ca au fost depistati in flagrant, se va face incadrarea fie pentru furt fie pentru distrugere.
Da, este complice sau coautor.
Mai au alte fapte?
Daca nu mai au, se va putea aplica o amenda administrativa a procurorului, conformart.18/1 c.pen
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complice la furt punk_beatrice punk_beatrice buna ... ma numesc Adrian , acum ceva timp , , un prieten de al meu a furat un inel de la o fata . El fiind minor ma rugat sa duc eu inelul la amanet , am ... (vezi toată discuția)
Incadrarea juridica a faptelor din plangere alexandra.a1404 alexandra.a1404 S-a facut o plangere impotriva unor procurori si politisti, fara a se specifica incadrarea juridica a faptelor. Procurorul da NUP pt. ... (vezi toată discuția)
Citatie politie pentru un furt fara intentie Adi. P Adi. P Buna ziua, am decis sa postez si eu o intamplare a mea prosteasca, in cateva cuvinte si daca este cineva amabil sa imi dea un raspuns . Intr-o miercuri seara ... (vezi toată discuția)