avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... aprobare constructie copertina auto
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

aprobare constructie copertina auto

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce aprobari am nevoie pentru construirea unei copertine (un fel de garaj fara poarta) in curtea unui bloc care este asociatie de proprietari si in care detin o parcela de teren in proprietate, cu destinatia de parcare auto (detin acte de proprietate pentru terenul respectiv, care este si intabulat in cartea funciara). Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters148855 , utilizator 18:28, 20 Iunie 2010
Va trebuie Autorizatie de Constructie.
Conform L50/91, singurele constructii noi, admise fara autorizatie de constructie, sunt constructiile funerare din cimitire!:D
Trebuie sa fiti proprietar pe acea parcela de teren pe care vreti sa o acoperiti. Autorizatia o obtineti de la Primarie pe baza unui proiect intocmit de arhitect si mai ales inginer, care va calcula copertina astfel incat sa nu cada( la primul vant sau incarcare din zapada) peste masina dv.;)
Ultima modificare: Duminică, 20 Iunie 2010
doina_manuela, utilizator
Sunt proprietar pe parcela de teren, dar vreau sa stiu daca am nevoie si de acordul asociatiei de rpopretati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este voie sa se schimbe destinatia acoperisului in mansarda fara autorizatie de constructie? SuperMAN SuperMAN Parintii mei au construit un garaj cu acoperis inalt care ulterior l-au transformat in mansarda dar fara sa modifice structura de rezistenta a garajului si ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Domeniu public privat sau proprietate? Chesu Petre Chesu Petre In momentul in care, un grup de blocuri cu o curte aferenta imprejmuita a fost pus in circuitul de vinzare (inainte de 1990), parte din proprietarii ... (vezi toată discuția)