avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecerea de la studii medii la superioare pentru post ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecerea de la studii medii la superioare pentru post didactic auxiliar

Buna ziua. In prezent lucrez la o institutie de invatamant pe post de secretar, sunt incadrata cu studii medii. Anul acesta in iulie o sa dau licenta, daca ajuta bunul Dumnezeu. Termin la facultatea Spiru Haret, specializarea Management, doresc sa stiu, sunt sanse sa fiu incadrata dupa ce termin facultatea la studii superioare sau nu sunt considerate studiile de 3 ani la Spiru ciclu I Bologna - studii superioare? Anul trecut s-au incadrat contabili care au terminat de ex: contabilitatea si sunt la studii superioare. Sunt tot felul de discutii despre Spiru Haret. Va rog frumos sa ma lamuriti in aceasta chestiune, unii spun ca ne putem incadra la superioare, altii spun ca NU.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 21 Iunie 2010
trebuie sa fiti trecuta la studii superioare. vedeti art. 38 din legea 330/2009 (+legea 288/2004):
Art. 38. - In baza art. 18 alin. (1) si (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificarile si completarile ulterioare, salarizarea absolventilor ciclului I si II (Bologna) se face la nivelul absolventilor cu studii superioare de lunga durata (S).
Va multumesc foarte frumos. :D
Incadrarea pe studii superioare trebuie sa tina cont si de postul pe care-l ocupati ... daca pentru acel post nu sunt necesare studii superioare, atunci nu vad cum o sa fiti incadrata cu studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot promova pe studii superiore daca am absolvit o facultate de 3 ani? Raluk24 Raluk24 Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)
Studii superioare mary2012 mary2012 Am terminat facultatea de stiinte economice la univ. Spiru Haret, ciclul I Bologna, vreau sa stiu daca sunt considerate studii de lunga durata? (vezi toată discuția)