avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii superioare

Am terminat facultatea de stiinte economice la univ. Spiru Haret, ciclul I Bologna, vreau sa stiu daca sunt considerate studii de lunga durata?
Cel mai recent răspuns: dorelb , utilizator 13:26, 6 Martie 2012
ART. 27 din Legea nr.284/2010
În baza art. 18 alin. (1) şi (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările şi completările ulterioare, salarizarea absolvenţilor ciclului I şi/sau II (Bologna) se face la nivelul absolvenţilor cu studii superioare de lungă durată (S).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la studii medii la superioare pentru post didactic auxiliar camy flory camy flory Buna ziua. In prezent lucrez la o institutie de invatamant pe post de secretar, sunt incadrata cu studii medii. Anul acesta in iulie o sa dau licenta, daca ... (vezi toată discuția)
Studii superioare IARCA IZABELA IARCA IZABELA sunt bibliotecar comunal - studii medii,post unic, am terminat in 2010 facultatea de sociologie la USH, 3 ani si licenta, pot fi incadrata cu studii ... (vezi toată discuția)
Studii de lungă durată vs. studii de scurtă durată! alexalex555 alexalex555 Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice. Art. 27. – În baza art. 18 alin. (1) şi (3) din Legea ... (vezi toată discuția)