avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Studii de lungă durată Vs. studii de scurtă durată!
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Studii de lungă durată Vs. studii de scurtă durată!

Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.
Art. 27. – În baza art. 18 alin. (1) şi (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările şi completările ulterioare, salarizarea absolvenţilor ciclului I şi/sau II (Bologna) se face la nivelul absolvenţilor cu studii superioare de lungă durată (S).
Cel mai recent răspuns: alexalex555 , utilizator 23:31, 13 Februarie 2017
Altfel spus, privind salarizarea nu se face diferenta privind absolvenţii ciclului I şi/sau II (Bologna)
Vă mulţumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare mary2012 mary2012 Am terminat facultatea de stiinte economice la univ. Spiru Haret, ciclul I Bologna, vreau sa stiu daca sunt considerate studii de lunga durata? (vezi toată discuția)
Incadrarea este corecta? remuss remuss Am terminat studii superioare anul trecut ciclul I Bologna ,lucrez in adm.publica si la transformarea postului am primit referent de specialitate cl.II.Din ce ... (vezi toată discuția)
Studii superioare IARCA IZABELA IARCA IZABELA sunt bibliotecar comunal - studii medii,post unic, am terminat in 2010 facultatea de sociologie la USH, 3 ani si licenta, pot fi incadrata cu studii ... (vezi toată discuția)