avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii superioare

sunt bibliotecar comunal - studii medii,post unic, am terminat in 2010 facultatea de sociologie la USH, 3 ani si licenta, pot fi incadrata cu studii superioare delunga sau scrta durata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 12 Martie 2011
Pentru a fi încadrată la studii superioare de lungă durată trebuie să parcurgeţi şi ciclul 2, adică masteratul. Momentan, sunteţi absolventă de studii superioare de scurtă durată.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2011
Cabinet de Avocat Feraru Diana, Avocat
Art.27 din Legea nr.284/2010 prevede ca, în baza art. 18 alin. (1) şi (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările şi completările ulterioare, salarizarea absolvenţilor ciclului I şi/sau II (Bologna) se face la nivelul absolvenţilor cu studii superioare de lungă durată (S)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare absolvent bologna i mceline mceline Buna seara, Sunt incadrata pe un post cu studii superioare de scurta durata (fiind absolventa a unui colegiu) intr-o unitate bugetara. Anul acesta am ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata vs studii superioare de scurta durata LITERA LITERA Buna ziua,am si eu o interbare la care va rog sa ma ajutati. Am o prietena care este angajata ca bibliotecar,a terminat facutatea Spiru Haret in 2008 iar cei ... (vezi toată discuția)
Mai fac masterat? AlinaLavinia AlinaLavinia BUNA ZIUA, AM TERMINAT FACULTATEA DE ASISTENTE MEDICALE DE 3 ANI. AM FOST INCADRATA LA STUDII SUPERIOARE DE SCURTA DURATA, SI LA SALARIU NU MI S-A SCHIMBAT ... (vezi toată discuția)