avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii superioare

sunt bibliotecar comunal - studii medii,post unic, am terminat in 2010 facultatea de sociologie la USH, 3 ani si licenta, pot fi incadrata cu studii superioare delunga sau scrta durata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 12 Martie 2011
Pentru a fi încadrată la studii superioare de lungă durată trebuie să parcurgeţi şi ciclul 2, adică masteratul. Momentan, sunteţi absolventă de studii superioare de scurtă durată.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2011
Cabinet de Avocat Feraru Diana, Avocat
Art.27 din Legea nr.284/2010 prevede ca, în baza art. 18 alin. (1) şi (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările şi completările ulterioare, salarizarea absolvenţilor ciclului I şi/sau II (Bologna) se face la nivelul absolvenţilor cu studii superioare de lungă durată (S)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare absolvent bologna i mceline mceline Buna seara, Sunt incadrata pe un post cu studii superioare de scurta durata (fiind absolventa a unui colegiu) intr-o unitate bugetara. Anul acesta am ... (vezi toată discuția)
Mai fac masterat? AlinaLavinia AlinaLavinia BUNA ZIUA, AM TERMINAT FACULTATEA DE ASISTENTE MEDICALE DE 3 ANI. AM FOST INCADRATA LA STUDII SUPERIOARE DE SCURTA DURATA, SI LA SALARIU NU MI S-A SCHIMBAT ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata vs studii superioare de scurta durata LITERA LITERA Buna ziua,am si eu o interbare la care va rog sa ma ajutati. Am o prietena care este angajata ca bibliotecar,a terminat facutatea Spiru Haret in 2008 iar cei ... (vezi toată discuția)