avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MAI FAC MASTERAT?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MAI FAC MASTERAT?

BUNA ZIUA, AM TERMINAT FACULTATEA DE ASISTENTE MEDICALE DE 3 ANI. AM FOST INCADRATA LA STUDII SUPERIOARE DE SCURTA DURATA, SI LA SALARIU NU MI S-A SCHIMBAT NIMIC CA SI CUM AS FI TERMINAT POSTLICEALA DE AS. MED. POT SA FAC UN MASTERAT IN ALT DOMENIU PENTRU A NU MAI FI INCADRATA LA STUDII SUP.DE SCURTA DURATA SI PENTRU A MI SE MARI SALARIUL?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:32, 23 Iunie 2011
Da, puteti face masterul. Studiile universitare pe sistem bolognia se considera complete dupa finalizarea masterului.
multumesc pentru timpul acordat, pentru raspuns
Ciudat...legea 284/2010 spune destul de clar ca salarizarea absolventilor ciclului I si/sau II Bologna se face la nivelul de studii superioare S (vedeti art. 27) - sau, ma rog, asta e prevederea pentru sistemul bugetar. Oricum, conform legii privind organizarea studiilor universitare, nu mai exista studii superioare de scurta/lunga durata, ci studii universitare de licenta, de masterat sau doctorat. SSD-ul a fost desfiintat inca din 2004, prin legea 288.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare absolvent bologna i mceline mceline Buna seara, Sunt incadrata pe un post cu studii superioare de scurta durata (fiind absolventa a unui colegiu) intr-o unitate bugetara. Anul acesta am ... (vezi toată discuția)
Profesor cu studii superioare de lunga durata sau de scurta durata? roxibeni roxibeni Am terminat Colegiul de Institutori-limba franceza, in 2004, iar acum in 2011 am absolvit Pedagogia invat. primar si prescolar, cu studii de licenta, si doresc ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata gabi12345 gabi12345 absolventii de facultate de 3-4 ani, respectiv ciclul I Bologna, sunt considerati cu studii superioare de scurta durata? (vezi toată discuția)