avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... incalcare proprietate privata si furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

incalcare proprietate privata si furt

care este procedura legala prin care persoane care au incalcat o proprietate privata si au furat material lemnos pot sa fie trase la raspundere pt. fapta comisa si pt.prejudiciile aduse
V a trebui sa formulati o plangere la politie pentru infractiunea de violare de domiciliu prevazuta de art.192 CP d si infractiunea de furt prevazuta de art.208-209 CP. Pentru infractiunea de violare de domiciliu actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate motiv pentru care trebuie formulata in termen de 2 luni de la data la care persoana vatamata a stiut cine este faptuitorul.
Faceti plangere penala pentru infractiunea de furt si indicati suspectii si probele pe care le aveti.
a fost solicitata politia care s-a deplasat la fata locului a constatat dezastrul produs si a vazut si materialul lemnos la faptuitori acasa, urmand ca proprietarul sa mearga sa depuna plangere si faptuitori sa se prezinte la postul de politie pt declaratii.
plangere se poate depune si la comandamentul judetean pt. operativitate sau doar la postul de politie in taza caruia s-a produs fapta
multumesc pt raspunsuri
i mergeti si depuneti plangere in termenul legal -2luni de la savarsirea faptei
Plangerea penala o depuneti la politia competenta teritorial locului unde s-a comis fapta.
Am inteles ca politia a fost si a intocmite deja constararea la fata locului si alte acte premergatoare.
Deci aveti o parte din probe.
Mai trebuie sa dovediti fapta cu acte,martori si alte probatorii acceptate de lege.

Alte discuții în legătură

Incalcarea domeniului privat bloomkira bloomkira buna ziua! Locuiesc in casa mamei mele pt ca aceasta nu este in tara si acolo am si domiciliul,problema este ca in timp ce eu eram la un examen o persoana a ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala pneuros pneuros Am fost reclamat pentru amenintare cu pistolul unor individ care imi cosea iarba pe terenul meu proprietate personala , unul a depus plangere iar ceilalti ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu clausimo clausimo la mine in sat o batrinica a fost vizitata intr-o noapte de catre un individ ,acesta intrind peste ea in casa sa fure bani, crezind ca ca daca copii acesteia ... (vezi toată discuția)