avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere mai putin de un an
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere mai putin de un an

As dori sa stiu daca,pana la urma, detin permis de conducere de 6 luni,am voie in legalitate sa conduc in afara tarii,sa plec cu masina din romania in alta tara fara nici o problema. In ce lege intrata in vigoare se prevede daca am voie sau nu ?
din momentul in care ti ai luat permisul poti circula cu masina oriunde in tara sau strainatate.. atentia la volan sa te tina, ceea ce nu prea cred ca e posibil pe distante lungi daca nu aveti experienta.. asta e singura problema
Puteti pleca oriunde, daca aveti permisul obtinut in mod legal.
Acest drept este reglementat de Codul Rutier si Regulamentul
de aplicare a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiind incepator poti conduce pe autostrazi? carmenspata carmenspata BUNA ZIUA.AM OBTINUT PERMISUL DE CONDUCERE ACUM DOUA LUNI,SI AS VREA SA STIU DACA POT CONDUCE PE AUTOSTRAZILE DIN EUROPA..DORESC SA MERG IN GERMANIA CU MASINA ... (vezi toată discuția)
Permis ridicat, cetatean strain pech pech Buna ziua, sunt cetatean strain de origine romana. Ieri, pe drumul catre aeroport, am fost retinut pentru depasire pe \'pod\' (care era un viaduct), peste ... (vezi toată discuția)
Rute internationale izamicutza izamicutza Daca pretenul meu are permis de 4 luni are voie sa conduk pe rute internationale precum Anglia-Romania ...sau permisul trebuie sa aiba makr un an vechime?k ar ... (vezi toată discuția)