Sper ca am postat la categoria la care trebuie.Am si eu o intrebare: mai demult am facut o tampenie in urma careia am primit o amenda administrativa(pt furt).Problema esta ca vreau sa schimb locul de munca si trebuie scos cazierul.Intrebarea mea este : aceasta amenda apare la cazier? Va multumesc anticipat pt ajutor.
Intre timp am cautat pe forum si am gasit ca nu apare la cazier.Insa am citit ca aceasta se vede in caz ca intreaba cineva de mine.As vrea sa stiu in cat timp se prescrie si in ce caz aceasta poate fi vazuta,adica de oricine care intreaba sau de organele abilitate?
amendele administrative se prescriu in termen de 3 ani de la data semnarii procesului verbal de constatare a contraventiei....dar aceasta prescriptie consta in imposibilitatea organelor administrative de a va mai trage la raspundere in cayul neachitarii ei....in contextul care va intereseaya in mod personal nu se "prescrie".
Ajutor pls
seagull
Am si eu nevoie de ajutor caci nu prea stiu pe unde sa caut: cam acum un an din prostie sau teribilism am sustras de la metro un odorizant auto,am fost prins ... (vezi toată discuția)