avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contestare proces verbal contraventie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contestare proces verbal contraventie

Buna ziua,

As dori un sfat . Fiului meu i-a fost facut un proces verbal de contraventie de catre un agent angajat la Unitatea de Jandarmi, deoarece a fost primit un apel la 112 de catre un paznic al unitatii militare din apropiere, cum ca un grup de tineri fac galagie.
Fiul meu a ajuns cu 2-3 minute inainte sa ajunga jandarmii, nu a participat la incident, dar jandarmi fara sa faca nici un fel de cercetare, daca s-a facut galagie, sau cine a facut galagie, i-au dus pe toti tinerii gasiti in acel loc, la Unitatea de jandarmi unde au intocmit Procese Verbale de amenda. O parte din tineri ( cei care erau la momentul incidentului) au platit amenda chiar daca au mentionat in procesele verbale ca nu au fost stigate si galagie ( acesta este motivul PV). O tanara care a ajuns si ea dupa incident si fiul meu au contestat in instanta PV. La a doua infatisare tanara a fost de acord cu reprezentantul Jandarmilor sa incheie procesul cu advertisment. Noi nu am fost de acord, iar la proba cu martori, cel care a sunat la 112 a declarat ca nu l-a vazut pe fiul meu si nu a fost implicat in incident. Prin urmare judecatorul a decis sa anuleze PV. Jandarmeria a facut recurs pe motiv ca daca toti ceilalti au platit iar tanara a fost de acord cu advertismentul si fiul meu trebuie sa plateasca sau cel putin sa primeasca advertisment. Ce ma sfatuiti sa fac in continuare ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:36, 21 Iunie 2010
B-)...nu are nimic de pierdut si nici de castigat cu acel avertisment(daca cumva nu se gandeste sa faca ceva):D
de acrod cu ceea ce a zis hunul.. ce il deranjeaza daca oprimeste avertisment? ca nu da bani de la el ca in cazul amenzii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-au cerut datele si eu am fugit de jandarmi.ce mi se paote inampla daca ma prind in viitor? Aseara cand ma intorceam de la baschet m-am inatlnit cu 2 jandarmi(unul era sergent),sergentul ma prinde de mana si imi spune si mi-o suceste,mergand asas pana ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru contestarea unei amenzi nefondate din partea jandarmeriei? andrewww andrewww Salutare tuturor! Am si eu o problema si m-am gandit sa va cer ajutorul. Am luat o amenda ratb pe nedrept (in sensul ca urcasem in autobuz de 10 secunde si ... (vezi toată discuția)
Amenda pe partie kosmin90 kosmin90 Va salut . Astazi 14 .02.2016 am mers pe partia de schii cu mai multi prieteni si cu familia.Eu impreuna cu un verisor am preferat sa stam pe o sanie sa mai ... (vezi toată discuția)